[vc_row][vc_column][vc_column_text]Factory Data és una pàgina web corporativa, què ens mostra els productes i serveis de l’empresa. Estan especialitzats en motors d’arrancament i alternadors. En aquesta pàgina web, els productes que utilitzen i les seves funcions, informació sobre l’empresa i una pàgina de contacte. En la portada, hi trobem 5 sliders que enllacen a tots els respectius productes.

La pàgina web Factory Data ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima.

Aquesta web ha estat realitzada amb la col·laboració de l’empresa de disseny Backup Comunicació.

Web vista des d’un pc:

Web vista des d’un SmartPhone:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Enllaç: www.factorydata.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment