[vc_row][vc_column][vc_column_text]Balagium és la pàgina web de l’editorial destinada a l’aprenentatge dels escacs i les matemàtiques. En ella trobem llibres educatius dels dos àmbits, a més d’altres propostes educatives. En la pàgina principal trobem les tres modalitats de l’editorial: escacs, matemàtiques i l’univers. A més també tenim els últims llibres publicats, i un arxiu amb un breu dossier informatiu.

La pàgina web Balagium ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima.

Web vista des d’un pc:

 

 

Web vista des d’un SmartPhone:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Enllaç: www.balagium.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment