[vc_row][vc_column][vc_column_text]Taixs Lleida i Taxi-Lleida  ofereixen solucions adaptades a les necessitats dels seus clients tant en horaris, atenció personalitzada, rutes i programació, oferint vehicles d’alta gamma i conductors discrets.

Si busques un servei 24h i un transport excel·lent no dubtis en contactar amb Taixs Lleida i Taxi-Lleida.

Les webs Taixs Lleida i Taxi-Lleida han estat desenvolupades, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es puguin consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Aquestes webs disposen d’un slider on es mostren els seus serveis, un resum de l’empresa i que ofereixen i sobretot com contactar!

Web vista des d’un pc:

taxi1

Web vista des d’un smartphone:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”19861″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”19859″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”19860″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]enllaç: taxi-lleida.es | www.taxislleida.org[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]