PMP Casas Prêt-à-Porter és una empresa que desenvolupa la seva activitat en l’àmbit de la construcció i promoció d’habitatges. Aposten per noves formes de construcció. Creuen que la industrialització en el sector de l’edificació residencial és una necessitat cada dia més evident. I, amb aquest objectiu, treballen en la recerca i el desenvolupament de nous productes i sistemes; estudiem i implanten aquests avenços amb la finalitat de ser un referent en la utilització d’aquestes tecnologies.

PMP Desenvolupen, en col·laboració amb arquitectes i enginyers de reconegut prestigi, projectes i obres en el camp de l’habitatge unifamiliar, cases prefabricades i plurifamiliars amb criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat.

La web PMP ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui ser consultada des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on mostren les diferents cases que oferexen i tots els models que tenen.

Entra a la nova pàgina web  PMP i descobreix tots els seus habitatges.

Web vista des d’un pc:

edi1

Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2