Novetats Internet>Finalitzem la web de Dani Hernández

 


Finalitzem la pàgina web de dani hernandez. Dani hernandez es un corredor de motocros i entrenador personal. Després de dedicar-se professionalment al món del motocròs i haver guanyat diferents campionats el pots contractar com a monitor de motocròs on posarà a la vostra disposició tots els seus coneixements en la matèria.

 

Després de dedicar-se professionalment al món del motocròs i haver guanyat diferents campionats “Veure Palmarès” el pots contractar com a monitor de motocròs on posarà a la vostra disposició tots els seus coneixements en la matèria.

A més a més ús podeu apuntar al Club Ciclista Cadència Team d’on ell és membre fundador i on podreu preparar rutes amb bicicleta.

Si necessites posar-te en forma no ho dubtis posa’t en contacte amb ell. “Un objectiu sense un pla, només és un desig. ENTRENA!”;

Descripció Lloc Web: Pàgina web amb un disseny modern i atractiu que atrau a primera vista. Amb seccions totalment administrables on la informació apareix de forma clara per oferir una navegació molt agradable i on s’exposen de forma clara els serveis que t’ofereix Dani Hernández com a entrenador personal o com a monitor de motocròs.

link: http://www.danihernandez.cat