VIALPE Finestres i Tancaments SL, és una empresa ubicada a Balaguer amb més de 30 anys d’experiència en el sector, oferint els seus serveis i productes en constant evolució. És una empresa creada i orientada per oferir als seus clients, solucions definitives, de qualitat, amb cap o baix cost de manteniment i utilitzant diversitat de productes adaptats a cada situació.

Vialpe compten amb l’ajuda dels seus proveïdors i amb la col·laboració de professionals del sector (arquitectes, decoradors, enginyers…) que els ajuden a fer realitat els desitjos dels seus clients.

La web Vialpe ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els seus serveis, informació sobre l’empresa, novetats… També cal destacar algunes pàgines interiors amb els seus serveis, obres realitzades, marques que tenen i sobretot on estan i com contactar amb ells.

Web vista des d’un pc:

vialpe1

Web vista des d’un SmartPhone:

vialpe2

vialpe3

vialpe4

enllaç: vialpe.com