Trailmontroig és la web de la cura Montroig Extreme organitzada per C.E. Pedala, una cursa la qual no deixarà indiferent a ningú ja que discorre per uns paratges naturals amb unes vistes impressionants de la nostra terra. Hi haurà una cursa llarga de 25 km i 1350 m de desnivell positiu, pels més atrevits i entrenats, i una altra de més curta per a quasi tots els nivells de 13 km i uns 650 m de desnivell positiu.

El club esportiu Pedala.cat Balaguer fou fundat l’any 2006 duent a la ciutat el primer club federat de triatló. De bon principi el club ja contava amb una massa de 30socis, 8 dels quals federats en triatló. Si bé l’activitat inicial que va dur a terme la creació del club fou la pràctica del triatló, també es fomenta l’Atletisme, el ciclisme, l’ esquí de muntanya i els raids d’aventura.

La web Trailmontroig ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostra les fotografies de les seves curses, també cal destacar les diferents pàgines interiors amb tota la informació necessària, notícies, com contactar o inscriures…

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2