Taxi Lleida son una empresa jove, dinàmica i amb vocació de servei excel·lent. Ofeixen solucions adaptades a les necessitats dels seus clients tant en horaris, atenció personalitzada, rutes i programació, oferint vehicles d’alta gamma i conductors discrets. El millor servei de transport a Lleida amb grans descomptes i diferents preus per zones.

Taxi Lleida compten amb una flota de Mercedes clase E, un vehicle distingit, còmode i confortable, on els passatgers poden gaudir d’una habitabilitat única en un segment. També ofereixen un servei molt complert de diferents tarifes segons les zones i molts descomptes per clients habituals, trajectes llargs, convenis amb empreses i molt més.

La web Taxi Lleida ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb informació per contacar amb ells i gaudir dels seus serveis, una pàgina per coneixer l’empresa, les diferents tarifes, la seva flota i un apartat per contactar directament amb ells o conèixer la seva situació.

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

taxis4