Construccions Reformari és una empresa que té per objectiu prestar serveis en el sector de la construcció, tant en obra nova com en reforma integral i rehabilitació. A més, compten amb un equip d’arquitectes qualificats i amb experiència, el qual li concedirà un assessorament distingit per dur a terme els seus projectes i idees.

A Construccions Reformari  són conscients que la construcció s’ha de fer amb QUALITAT, PREU, transparència, serietat i personalitat. També es caracteritzem per oferir pressupostos tancats. S’impliquen en el treball i en les seves idees, oferint el seu màxim compromís, amb professionalitat i dedicació en cadascun dels seus projectes.

La web Construccions Reformari ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Aquesta web disposa d’una pàgina d’inici un slider on es mostren els seus serveis, un catàleg amb tot el que fan i sobretot un apartat per contactar amb ells.

Web vista des d’un pc:

reformari1

Web vista des d’un smartphone:

enllaç: reformari.com