[vc_row][vc_column][vc_column_text]Paqt s Express  és una empresa de transport especialitzada en oferir serveis exclusius amb conductor als seus clients.

Es dediquen als àmbits de logística, distribució i transport de tot tipus de mercaderia, ja sigui paqueteria petita o paleteria.

La web Paqt s Express ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui ser consultada des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els servies que ofereix.

Entra a la nova pàgina web de Paqt s Express i descobreix tots els serveis que pots trobar.

Web vista des d’un pc:

paquets1

Web vista des d’un SmartPhone:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]paquets2[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]paquets3[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]paquets4[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]enllaç: www.paqtsexpress.es[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]