Ongrub  és una societat fundada l’any 1994, la seva activitat es centra en la comercialització, projecte, execució d’obra i manteniment de sistemes de reg (degoteig i aspersió), estacions de bombament, comunitats de regants, filtració, automatisme, regs de jardineria, xarxes d’aigua potable, piscines i tractament d’aigües.

La companyia Ongrub   ofereix als seus clients una cartera de productes molt àmplia, concebuda per donar resposta a totes les seves necessitats, d’acord amb el principi ‘total solution’ (solucions totals). Projectes claus en mà. Productes testats en les instal·lacions realitzades per nosaltres o els nostres clients i que ens asseguren una màxima fiabilitat.

La web Ongrub  ha estat desenvolupada, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els diferents serveis que ofereix, una pàgina de contacte per saber on es troben i poder contactar amb ells, informació sobre qui són i que ofereixen i també informació sobre els seus serveis.

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2