Nieto Torrent són especialistes en mobles de cuina, fusteria en general i decoració. Amb tots els seus anys d’experiència han assolit un estendard de qualitat el qual els permet afirmar que comptem amb la més alta valoració i satisfacció per part del client. Un dels trets diferencials de Cuines Nieto-Torrent és que són fabricants de mobles, la qual cosa els permet ser més competitius en aquest sector i oferir un servei post venda excepcional.

A Nieto Torrent coneixem molt bé els mobles que fabriquen, i això es veu reflexat en la perfecció de la instal·lació del mobiliari en la seva cuina o estància. Li dissenyen i li fabriquen els seus mobles de cuina, mobiliari de fusta i mobiliari de decoració a mida.

La web Nieto Torrent ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb slider, els seus treballs, serveis i les notícies més recents. També trobem pàgines interiors amb els serveis de manera més detallada, cursos de showcooking, com contactar amb ells…

Web vista des d’un pc:
edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2

Enllaç: nietotorrent.es