Moli de les tinalles es dediquen a la venda de productes pròpis com la farina, l’oli i la mel, aquests productes els extrauen de zones de La Noguera Alta: Balaguer, Camarasa, Vilanova de la Sal, Àger… També els arriba sal extreta de les salines de Vilanova de la Sal i ofeixen una gama de productes gourmet, amb pa sense gluten, mill, quinoa… i tot de cereals molt nutrients amb vitamines del grup B12 i calci.

Moli de les tinalles extrauen els productes de les millors zones i amb els millors metodes, conten amb un molí pròpi on fen el seu oli de manera tradicional i cuidadosa.La seva mel, per tant és totalment natural, extreta de la manera més cuidadosa possible i elaborada per abelles lliures. Tot això li aporta un sabor i una textura únics. Els seus productes són d’arreu de la Noguera Alta.

La web Moli de les tinalles ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els seus productes, també cal destacar les diferents pàgines interiors on es pot trobar informació sobre la seva manera de treballar, les diferents tècniques que fan servi… i com contactar amb ells.

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2