Gili Group  tenen una trajectòria de més de 60 anys en el mercat de la maquinària agrícola sempre en constant evolució.
Estan especialitzats en la fabricació de CISTERNES, CAMIONS CISTERNA, REMOLCS, BANYERES, PLATAFORMES, ESPARCIDORES aplicados a les necessitats dels diferents mercats: agrícola, ramader, industrial i forestal.

A Gili Group  compten amb unes instal·lacions de 13.000 m2 de fàbrica, 20.000 m2 de camp, i una plantilla de més de 50 persones, reforçat amb un equip d’enginyers a l’oficina tècnica, enfocats a la qualitat i la innovació.

La web Gili Group  ha estat desenvolupada, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren les seves màquines i un vídeo de fons per aportar dinamisme a la web, informació sobre tot el que ofereixen i totes les novetats. També disposa de diferents pàgines on es detallen les màquines, oportunitats que ofereixen en maquinària, distribuïdors i com contactar amb ells.

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2

enllaç: giligroup.com