[vc_row][vc_column][vc_column_text]Diaz Subías forma part de la Red Euromaster, és la xarxa més gran de serveis de pneumàtics i mecànica ràpida a Europa i una de les majors a Espanya.

En els tallers de reparació de la xarxa comptem amb serveis que cobreixen tot tipus de vehicles, des de turismes, furgonetes i 4×4, a industrials: camions, autocars, carretons elevadors, agrícoles i enginyeria civil.

A Diaz Subías  són experts en pneumàtics i en servei de manteniment del vehicle. Tot el que necessita per al seu cotxe ho trobarà als seus tallers, canvi de pneumàtics, revisions…

La web Diaz Subías ha estat desenvolupada, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els seus serveis, l’empresa i la Red Euromaster, un apartat amb informació sobre qui són, que ofereixen, notícies, com contactar amb ells… i també un blog amb les últimes notícies i ofertes.

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone: [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]edi4[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]edi3[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]edi2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]enllaç: diazsubias.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]