Casa Mariana 1884 és una empresa familiar centenària dedicada a l’elaboració de productes de xarcuteria selecta. Des dels seus orígens han preservat el “saber fer” tradicional i l’han combinat amb la creació de nous productes i formats sense oblidar el seu compromís amb la qualitat i la preservació de l’autenticitat dels sabors.

Casa Mariana 1884 oferixen embotits tradicionals frescos: Aliments preparats a base de carns grasses, crues i picades. Curats: Productes típics en tripa natural i curats amb tranquil·litat per garantir l’aroma i el sabor de sempre, carns seleccionades i madurades. Crus: De les part més delicioses i gustoses, obtenen una autèntica obra mestra, embotits amb textures i aromes suaus, especiats al punt òptim de pebre.

La web Casa Mariana 1884 ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els seus productes i tota la informació per contacar amb ells i gaudir dels seus embotits, també cal destacar les diferents pàgines interiors on es presenten i les galeries de les diferents categories d’embotits.

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2