Novetats Internet>Finalitzem la pàgina web del Club Bonsai Balaguer

 


Els primers passos del Club Bonsai Balaguer foren el 1989, quan per mitja de l’escola municipal d’arts plàstiques, es va dur a terme el primer curset d’iniciació a l’art del bonsai.

 

CompsaOnline finalitza la pàgina Web del Club Bonsai Balaguer.

Presentació: Els primers passos del Club Bonsai Balaguer foren el 1989, quan per mitja de l’escola municipal d’arts plàstiques, es va dur a terme el primer curset d’iniciació a l’art del bonsai. Els participants d’aquell primer curset (unes 22 persones), van començar a reunir-se per compartir experiències i coneixements.

Aquest primer grup que l’any 1990 va organitzar el segon curset, s’anomenava “Bunjin Bonsai” . Un any més tard, al juny de 1991 es va organitzà la primera junta i es va crear el “Grup Bonsai Balaguer”.

El 1995, per acord de tots els socis, es decidí legalitzar l’agrupació i es va inscriure com una associació i passa a denominar-se “Club Bonsai Balaguer”.

Durant tots aquests anys, s’han organitzat viatges a congressos, excursions a vivers, exposicions, cursets i tallers en diferents pobles de la comarca de la Noguera, tallers amb mestres de prestigi nacional…

L’any 2000, el Club Bonsai Balaguer, va organitzar la 6à trobada d’entitats de bonsais de Catalunya, primera vegada que es feia a les terres de ponent.

Descripció Lloc Web: Pàgina web que inclou seccions amb continguts totalment administrables com l’agenda i la galeria i a més a més, afegeix un toc de distinció gràcies a l’animació Flash de la pàgina principal.

link: http://www.bonsaibalaguer.cat

 

 

Leave A Comment