Ongrub medi ambient SL, La seva activitat se centra en la comercialització, projecte, execució d’obra i manteniment de sistemes de reg (degoteig i aspersió), estacions de bombament, comunitats de regants, filtració, automatisme, regs de jardineria, xarxes d’aigua potable, piscines i tractament d’aigües.

La companyia ofereix als seus clients una cartera de productes molt àmplia, concebuda per donar resposta a totes les seves necessitats, d’acord amb el principi ‘total solution’ (solucions totals). Projectes claus en mà. Productes testats en les instal·lacions realitzades per nosaltres o els nostres clients i que ens asseguren una màxima fiabilitat.

La pàgina web de Ongrub medi ambient SL ha estat desenvolupada de manera adaptativa, això permet que la web pugui ser consultada des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima.

Entra a la nova pàgina web de Ongrub medi ambient SL i descobreix tots productes amb els que treballen i el serveis que ofereixen.

 

Web vista des d’un pc

fotoPC

 

 

Web vista des d’un smartphone

vistSmart vistSmart2

Enllaç: http://www.ongrub.cat/