Novetats Internet>Finalitzem la pàgina web de Casa Ros

 


Casa Ros juntament amb Cal Selmo són dues cases rurals ubicades a Agulló, a la Vall d’Àger on podrà gaudir d’una estança còmoda en un entorn que li ofereix la possibilitat de realitzar excursions a molts indrets de la zona.

 

CompsaOnline finalitza la pàgina Web de Casa Ros.

Presentació: Casa Ros juntament amb Cal Selmo són dues cases rurals ubicades a Agulló, a la Vall d’Àger on podrà gaudir d’una estança còmoda en un entorn que li ofereix la possibilitat de realitzar excursions a molts indrets de la zona.

Li recomanem visitar el pas de Mont-rebei, Colobo, el COU (Centre d’Observació de l’Univers), visitar la col·legiata de Sant Pere i algunes ermites del terme. Al pantà de Canelles us podreu banyar o bé passejar amb barca i també fer esports d’aventura. A la tardor podreu caçar bolets.

Descripció Lloc Web: Pàgina web on té una gran importància l’animació Flash amb diferents imatges de les dues cases rurals que permeten fer-se una idea de la comoditat i els serveis que ofereixen.

A més a més, a la pàgina principal podrem consultar la disponibilitat de les habitacions indicant les dates que ens interesa.

link: http://www.casaros.es