Novetats Internet>Finalitzem la pàgina web de Cal Peretó

 


Cal Peretó, és una empresa familiar dedicada a la producció i comercialització directa d’hortalisses ecològiques, cultivades a les nostres finques situades a Tudela de Segre , comarca de la Noguera (Lleida).

 

CompsaOnline finalitza la pàgina Web de Cal Peretó.

Presentació: Cal Peretó, és una empresa familiar dedicada a la producció i comercialització directa d’hortalisses ecològiques, cultivades a les nostres finques situades a Tudela de Segre , comarca de la Noguera (Lleida).

Des de l’any 2002 fem agricultura ecològica i fins a dia d’avui hem anat perfeccionant les tècniques per poder oferir les millors hortalisses als nostres clients; són de gran qualitat i lliures de productes químics, recol·lectades al punt òptim de maduresa i recent collides. El resultat d’això és l’obtenció d’aliments naturals i saludables.

Les propietats de la terra , de l’aigua de font i del clima extrem de la zona són el que caracteritza el sabor, textura i els nutrients de les nostres verdures.

Tenim xarxa de distribució pròpia d’aquesta manera els productes van del camp a casa sense passar per intermediaris.

Hortalisses ecològiques Cal Peretó tenim com a objectiu el canvi de rumb en el model de cultivar i comercialitzar els productes de les seves finques de manera sostenible i justa per a tothom.

Descripció Lloc Web: Pàgina web totalment administrable on es poden entrar dades referents als productes, receptes, events i demés. A més a més ofereix la possibilitat de realitzar comandes mitjançant un formulari. També inclou una agradable animació flash que ens permet fer una idea del contingut de la web així com fer-la visualment molt atractiva.

link: http://www.calpereto.cat