Dani Hernández oferix diferents tipus de preparacions físiques i diferents modalitats. Es busca posar en la millor forma a l’esportista. No hi ha cap esport que no necessiti preparació física, com  instrument fonamental per obtenir el màxim rendiment. Dani hernández et prepara per qualsevol esport, per oposicions, per objectius pròpis…

Si esta interessat en classes de motocross, enduro, ciclismo, crossfit, running… entra a la seva nova web Dani Hernandez consulta els diferents apartats d’entrenament personal.

La web Dani Hernandez ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els seus serveis, informació sobre ell i els entrenaments que ofereix , també cal destacar les diferents pàgines interiors on es pot trobar informació personal sobre els seus estudis i titulacions, els events on ha participat o que ha fet i tots els serveis que ofereix en les difernts modalitats esportives.

Web vista des d’un pc:edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

dani4