Autoescoles Miró té una trajectòria empresarial orientada a la formació i educació dels futurs conductors comença l’any 1964 a Artesa de Segre, la seva primera seu, fonamentada en l’esperit emprenedor i l’esforç constant del fundador, Ramon Miró Gomà.

L’ experiència viscuda per Autoescoles Miró  els avala, maldant per a continuar ensenyant els principis d’una conducció seriosa i respectuosa i, alhora, els rejoveneix en l’ànim de transmetre els fonaments dels bons conductors, emprant en les seves aules l’última tecnologia informàtica, les pantalles tàctils i un software avançat i personalitzat per a la seva empresa.

La web Autoescoles Miró  ha estat desenvolupada, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els seus serveis i com treballen. També cal destacar les seves pàgines interiors com per exemple qui són, les seves seus, el centre, permisos, simulador online, cursos i sobretot com contactar amb ells.

Web vista des d’un pc:

edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2