Autoescola Nacional2 és un Centre de formació viària situat a Mollerussa que ofereix diferents serveis. Compta amb un portàtil tàctil per alumne, classes de teòrica online, cursos diaris i intensius, jornades de conscienciació i sensibilització…

A Autoescola Nacional2 et passen a buscar per casa si no ets de Mollerussa, tant per les pràctiques com per realitzar l’examen. És un centre d’informació de punts, a la seva autoescola pots consultar els punts que tens del carnet i com recupera’ls.

La web Autoescola Nacional2  ha estat desenvolupada, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider informatiu que conté un vídeo de fons per aportar-li dinamisme a la web. També cal destacar les seves pàgines interiors com per exemple els serveis que ofereixen, una pàgina per fer tests de la dgt, consultar el resultat de l’examen des de la seva web, galeria d’imatges dels últims Novels i també on estan i com contactar amb ells o matricula’t directament!!

Web vista des d’un pc:

edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2