A.T.Robles és una empresa amb 50 anys d’experiència en el transport per carretera, especialitzant-se en mercaderia refrigerada. A Robles tenen clar que la primera norma és tenir cura de la seva càrrega. Per aquest motiu centren tot el seu esforç en tres punts clau, “Seguretat”, “Traçabilitat” i “Gestió″.

Des dels inicis A.T.Robles s’ha caracteritzat per adaptar-se a les necessitats de cada client per poder donar un servei òptim i de qualitat. Aquesta pràctica els permet treballar amb els principals grups alimentaris del país.

La web A.T.Robles ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostra la seva flota, informació sobre l’empresa, novetats… També cal destacar algunes pàgines interiors com Medi ambient, on s’explica el seu compromís amb el medi, treballa amb nosaltres per poder enviar el currículum directament, contactar on es mostra la seva situació i com arribar…

Web vista des d’un pc:

atrobles1

Web vista des d’un SmartPhone:

atrobles4

atrobles3

atrobles2

enllaç: atrobles.es