PMP Casas Prêt-à-Porter és una empresa que desenvolupa la seva activitat en l’àmbit de la construcció i promoció d’habitatges. Aposten per noves formes de construcció. Creuen que la industrialització en el sector de l’edificació residencial és una necessitat cada dia més evident. I, amb aquest objectiu, treballen en la recerca i el desenvolupament de nous productes i sistemes; estudiem i implanten aquests avenços amb la finalitat de ser un referent en la utilització d’aquestes tecnologies.

En la seva nova pàgina Botiga PMP trobaràs tots els serveis de reformes que ofereixen, des de cuines, habitacions, menjadors… les marques amb les que treballen Franke,L’Antic Colonial, Porcelanosa… i totes les novetats sobre promocions i ofertes. També mostren els diferents ambients que creen adaptats als diferents clients i les seves necessitats, sempre de manera sostenible, oferint els millors acabats, un disseny exclusiu…

La nova pàgina Botiga PMP ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui ser consultada des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’un slider on es van mostrant les diferents novetats que ofereixen en la seva botiga i un apartat de promocions i ofertes que es van renovant, també disposa d’un apartat amb una galeria on es mostren els diferents ambients que ofereixen.

Entra a la nova pàgina Botiga PMP i descobreix tots el que ofereixen.

Web vista des d’un pc:

edi1

Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2