Taxis Lleida és una empresa jove, dinàmica i amb vocació de servei excel·lent. Ofeix solucions adaptades a les necessitats dels seus clients tant en horaris, atenció personalitzada, rutes i programació, oferint vehicles d’alta gamma i conductors discrets. El millor servei de transport a Lleida amb grans descomptes i diferents preus per zones.

Taxis Lleida compten amb una flota de Mercedes clase E, un vehicle distingit, còmode i confortable, on els passatgers poden gaudir d’una habitabilitat única en un segment. També ofereixen un servei molt complert de diferents tarifes segons les zones i molts descomptes per clients habituals, trajectes llargs, convenis amb empreses i molt més.

La web Taxsi Lleida ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb slider que mostra les seves principals qualitats.