[product id=”26235″]
Ja estan disponibles en Compsa Online: FIFA 19!!!
Per què conèixer als millors quan pots ser-ho tu? És l’hora dels campions aspiren a la glòria de la UEFA Champions League en FIFA 19.
Crea la teva plantilla de somni a partir de milers de jugadors i competeix en la manera més popular de FIFA. Les noves característiques de FUT 19 inclouen contingut en viu de la UEFA Champions League, la innovadora manera de partits en línia Division Rivals, i molt més. Gaudeix de la competició de clubs més prestigiosa del món amb la UEFA Champions League. Aquest torneig llegendari està incorporat en totes les maneres de FIFA 19, presentant noves formes de joc.
Amb moltes noves característiques: Des de les variants tàctiques fins als detalls tècnics, controla l’acció en tot moment amb les noves funcions de joc d’EA SPORTS FIFA 19. L’innovador Sistema de Toc Actiu et permet controlar les jugades amb més precisió; les Tàctiques Dinàmiques inclouen ajustos de plantilla més complexos i accessibles; els Balones Dividits augmenten la forma física i les habilitats en les lluites per pilotes disputades, i les Finalitzacions Exactes aporten més control a l’usuari en les rematades.
Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!

Leave A Comment