Ja estan disponibles a CompsaOnline el nou Samsung Galaxy A7.
Multiplica les teves possibilitats amb 3 càmeres.
Capta més en cada fotograma. Gràcies a l’avançada triple càmera amb gran angular i ultra gran angular, Galaxy A7 t’ofereix tota la llibertat per capturar més del món que t’envolta, amb un camp de visió de 77º i 120º, per la qual cosa ja no hauràs de preocupar-te de si surten o no retallades les teves fotos. La solució perfecta per fotografiar paisatges o escenes de festes.
Afegeix més profunditat per destacar la bellesa en les teves fotografies. Amb la seva càmera de 24 megapíxeles, més la seva càmera gran angular de 5 megapíxeles i la seva càmera ultra gran angular de 8 megapíxeles, Galaxy A7 et permetrà controlar la profunditat de camp perquè puguis destacar el que tu vulguis en les teves fotos. Tot el control creatiu ara a les teves mans.
Aconsegueix fotografies totalment nítides fins i tot en situacions de poca llum. Galaxy A7, amb la seva triple càmera posterior d’alta resolució i uns valors d’obertura baixos, deixa passar més llum perquè capturis fotos més nítides i brillants en entorns foscos.
Submergeix-te en el que veus. La seva brillant pantalla Infinity Display de 6″ amb resolució FHD+ i tecnologia Super AMOLED, et proporciona un major nivell de contrast i uns colors més dinàmics, afavorint una experiència visual molt més immersiva. El teu contingut no tornarà a ser el mateix.
El disseny ergonòmic de Galaxy A7, amb el seu intel·ligent sensor d’empremtes dactilars situat en un lateral, t’ofereix un agarri còmode i pràctic.
Anem! compra-ho ja en compsaonline
[product id=”26821″]

Leave A Comment