La televisió per internet fa molt que és una realitat. Si no fa tants anys veure un canal de televisió qualsevol requeria encendre el nostre televisor, avui dia la pràctica totalitat de canals de televisió digital terrestre ofereixen els seus senyals gratuïtament per internet a través de les seves pàgines web oficials.

 

Podem acudir als seus respectius portals per connectar-nos a les seves emissions, fer ús de plataformes que ens permeten veure la tele al PC o el mòbil o recórrer a webs com PHOTOCALL.TV que, sense publicitat a la web ni complicacions, reuneix centenars de canals de televisió en obert en un únic lloc.

 

PHOTOCALL.TV, centenars de canals TDT gratis

Anotacion 2020 05 06 185725

 

 

Quan accedim a aquest web ens adonem immediatament que va al gra. Davant nostre un gran mosaic de logos de canals de televisió de la TDT espanyola estatal, autonòmica, comarcal i local. Res més.

 

Per accedir a l’emissió d’un d’ells, només cal fer clic sobre el seu botó i immediatament se’ns obrirà en una altra pestanya el senyal en directe de canal.

 

Això és així en la majoria dels casos, tot i que en aquells canals que disposin de diferents senyals, per exemple en desconnexió amb diferents províncies o comunitats, el que s’obrirà serà un menú desplegable en el qual haurem de triar el senyal concreta i llest. S’iniciarà com en el cas anterior. Per cert, si no coneixem el logo d’un canal per poder identificar-lo, simplement haurem de deixar sobre de la mateixa el ratolí i ens apareixerà el seu nom.

 

Per accedir a l’emissió d’un dels canals només hem de fer clic sobre el seu logotip i s’iniciarà l’emissió en una nova pestanya del nostre navegador.

 

Des de PHOTOCALL.TV asseguren que el contingut streaming del seu lloc web “està ubicat en servidors proveïts o transmesos per tercers” i, d’acord amb les proves que hem pogut dur a terme, la majoria de les emissions funcionen a la perfecció. La qualitat d’imatge és bastant bona en general, fins i tot alguns canals estan disponibles en alta definició.

 

Haurem de tenir en compte, això sí, que atès que es tracten de senyals de televisió per internet, de vegades és possible que alguns canals no emetin a causa que el contingut que estiguin retransmetent en aquell moment no estigui autoritzat a ser retransmès per internet.

 

 

 

Notícia original de Genebeta | “En aquesta web pots veure centenars de canals de televisió TDT online, gratis i en un clic”

Leave A Comment