Nous discs durs SSD a CompsaOnline de 1tb per 139 € iva inclòs

 

Els nous discos Samsung SSD 860 Qvo amb fins a 4 TB, són sorprenentment barats

 

Samsung estrena aquest mes de desembre la seva nova gamma de discos 860 Qvo SSD, amb una capacitat de fins a 4 TB, a un preu sorprenentment assequible, tenint en compte el seu excel·lent rendiment.

 

Els nous discos Samsung SSD 860 Qvo incluen el nou xip V-NAND d’1 Tb i 4 bits amb un rendiment excel·lent, que equival al disseny de 3 bits de la companyia, per la qual cosa s’espera que brindi un nou nivell d’eficiència als SSD de consum.

 

Hi ha diferents tipus de tecnologia NAND, segons la densitat de les cel·les: SLC (1 bit per cel·la), MLC 2 bits per cel·la), TLC (3 bits per cel·la) i QLC (quatre bits per cel·la). En poder emmagatzemar 4 bits per cel·la, la tecnologia QLC NAND afavoreix la creació de suports SSD de major capacitat i més barats.

 

Els nous Samsung SSD 860 Qvo es venen en mides de 1 TB, 2 TB i 4 TB en el factor de forma de 2,5 polzades.

 

 

Samsung assegura que aquests nous discos SSD de 4 bits aconsegueixen les mateixes velocitats de lectura de 550 MBps i escriptura a 520 MBps que les unitats de 3 bits existents. Això és possible gràcies al fet que utilitzen un controlador SSD de 3 bits i tecnologia TurboWrite, alhora que augmenta la capacitat de la unitat mitjançant l’ús de 32 xips de quarta generació V-NAND d’1 Tb i 64 capes.

 

Que estàs esperant per venir a les nostres botigues de CompsaOnline i comprar el teu

 

 

Notícia original ComputerHoy  | “Los nuevos discos Samsung SSD 860 QVO con hasta 4 TB, son sorprendentemente baratos”

 

 

 

Leave A Comment