A tots ens ha passat. Traiem la instantània perfecta durant les nostres vacances i quan anem a presumir d’això en  WhatsApp ens trobem amb que la imatge està plena de píxels i en una qualitat que recorda els antics telèfons de tapa. Això passa perquè WhatsApp comprimeix les imatges del nostre telèfon,  encara que sigui un topall de gamma com Samsung Galaxy S10, OnePlus 7 pro, Huawei P30 Pro o iPhone XS. Per això, molts usuaris s’han queixat i han buscat la millor manera de treure-li un rendiment real als seus lents de 48mpx.

Per sort, us anem a ensenyar un senzill truc per esmenar aquest problema  i que així pugueu fardar de la qualitat dels sensors del vostre telèfon. És molt senzill i us ho expliquem a continuació.

  1. Obre WhatsApp i  dirigeix-te a la conversa que vulguis.
  2. Selecciona el  Clip , al qual doneu comunament per enviar qualsevol tipus d’arxiu adjunt.
  3. En comptes d’adjuntar una foto,  tria adjuntar un document.
  4. Se’ns obrirà el gestor de documents del nostre telèfon . Podràs navegar per les carpetes del teu mòbil fins triar la fotografia que vulguis.
  5. Tria la fotografia que vulguis i envia-la.

Un cop fet això la imatge s’enviarà en el seu mida completa,  sense compressió . Així, podrem gaudir de les fotografies que més ens agraden amb la qualitat amb la qual la concebem.

Leave A Comment