Hi ha un nou procediment per a saber quan un usuari està en línia en WhatsApp, un truc que et permetrà xafardejar aquells contactes que creguis que t’estiguin ignorant.

 

En els temps de MSN Messenger era molt senzill saber si un usuari estava en línia, perquè en general, tot i que es posava invisible, abans s’havia de connectar i el sistema registrava entrada i sortides d’usuaris. Ara en WhatsApp és molt més complicat saber si hi ha algú utilitzant l’aplicació i que no vol llegir els nostres missatges, amb el que se t’estaria ignorant.

 

Actualment hi ha el vell truc d’obrir qualsevol conversa de la qual esperem resposta, i veure si al costat del nom apareix l’estat de “en línia”, que és quan l’altre usuari està utilitzant el servei i per tant sabrem si ens està ignorant o no, per si tenim un missatge per respondre.

 

Aquest últim mètode és bastant molest, atès que ens obliga a haver d’anar a cadascuna de les converses i esperar que aparegui en línia, cosa que es pugui fer etern.

 

Ara s’ha descobert que gràcies a l’extensió WA web Plus per a Google Chrome en escriptori, podrem saber, en cada moment, quan un usuari està en línia utilitzant WhatsApp web.

 

Aquest truc només funciona per WhatsApp web, i per tant necessites estar utilitzant un ordinador i al mateix temps el navegador de Chrome. Simplement accedeix a Google Chrome, descarrega’t aquesta extensió des del següent enllaç, i un cop descarregada i instal·lada ja podràs saber quins dels teus contactes estan actualment en línia en WhatsApp web.

 

 

Un cop amb aquesta extensió activada, quan estiguem utilitzant WhatsApp web veurem que aquells contactes que tinguin el cercle de l’avatar en color verd és que estan actualment en línia, per donar-te una idea si aquesta persona de la qual esperes un missatge està connectada.

 

Existeix també una aplicació anomenada WhatsLog: línia last seen, que ens ofereix estadístiques detallades sobre les connexions i desconnexions de la resta dels usuaris. Això també et podria donar una idea de quan un contacte s’ha connectat i no t’ha respost el missatge.

 

En tot cas no t’has d’obsessionar i no utilitzis aquestes funcions amb mala fe, atès que cada persona és totalment lliure de respondre o no un missatge. Si de cas algú t’està ignorant, tindrà les seves pròpies raons i mai hauries de prendre-t’ho com una cosa personal.

 

 

Notícia original ComputerHoy  | “El truc de WhatsApp que avisa si un contacte està en línia!”.

Leave A Comment