Acer treu al mercat el nou tablet Iconia W3 amb Windows8, fins a 8 hores d’autonomia i pantalla de 8″, tot per només 299€* iva inclòs.

 

Àmplia pantalla de perfecta utilització amb una sola mà

El nou Acer Iconia W3 amb seva pantalla de 8″ és perfecta per ser utilitzada amb una sola mà o amb les dues mans sense haber d’invair la pantalla i sense haber de fer gestos incòmodes.

 

Connectivitat màxima

Comparteix informació amb el teu dispositiu, ja sigui per WiFi, Bluetooth 4.0, Micro SD ó MicroUSB 2.0 i presenta-la en una pantalla de gran format gràcies al MicroHDMI 1.3 que incorpora.

Productivitat perfecta

Altament mòbil, però familiar amb MS Office Hogar i Estudiants 2013 – Complert. Tota la potència amb el processador Intel Clover Trail Atom Z2760 1.8GHz i Windows 8 per a llegir, editar o intercanviar dades. Podràs utilitzar tot el teu software i dispositius habituals gràcies al complert Windows 8 que incorpora.

Fins a 8 hores d‘autonomia de la bateria

Aquest tablet és ideal per veure pel·lícules o treballar mentres ens desplacem, a més, el seu sistema Connected Standby agafarà el testimoni de la tablet quan no s’utilitzi i la deixarà inactiva per tal d’allargar la seva productivitat o entreteniment.

 

Vine a CompsaOnline i aconsegueix la tablet més econòmica del mercat amb el Windows 8!