El gran problema de Microsoft: Windows 7 segueix sent més usat que Windows 10

Home/Uncategorized/El gran problema de Microsoft: Windows 7 segueix sent més usat que Windows 10
Microsoft està a punt de llançar la nova actualització Windows 10 October 2018 Update, però no pot evitar mirar de reüll a aquesta pedra a la sabata anomenada Windows 7 . Els mesos passen, i Windows 7 segueix instal·lat en més PCs que Windows 10 , segons les estadístiques actualitzades per Net Marketshare a setembre de 2018.

Malgrat que la companyia de Redmond està fent tot el possible perquè els usuaris de Windows 7 es passin a Windows 10, incloent la fi de les actualitzacions en CPU antigues , i la fi del manteniment l’any que ve (llevat que pagueu), el 40.49% de tots els ordinadors que hi ha al món continuen fent servir Windows 7, davant del 37.61% que fan servir Windows 10.

Amb Windows 10 Microsoft va desterrar per sempre el terme sistema operatiu en favor de programari com a servei , però aquesta estratègia queda en entredit quan, dos anys després, Windows 7 segueix sent el SO més usat del món , tot i regalar Windows 10 durant molt de temps. Però no tot són males notícies per a la companyia del Satya Nadella.

Malgrat que Window 10 encara està per darrere de Windows 7 , els seus usuaris són disciplinats i fan els deures. El 90% dels ordinadors que fan servir Windows 10 han instal·lat l’última actualització Windows 10 April Update, així que en aquest sentit Windows 10 no pateix els problemes de fragmentació que té, per exemple, Android.

Microsoft també segueix sent l’absolut dominador dels sistemes utilitzats en els ordinadors personals: Windows està en el 87,56% de tots els PC del món , sumant totes les versions de Windows. El seu immediat seguidor, Mac OS, es queda en el 9,52% dels ordinadors. Linux arriba al 2.21%.

Aquestes són les estadístiques de els sistemes operatius més usats en setembre de 2018 :

img_win7

Com veiem, Windows 7 és el sistema operatiu més usat del món , instal·lat al 40,59% dels ordinadors. Windows 10 està a prop, però encara per darrere. Mac OS X 10.13 apareix en tercera posició, instal·lat al 5,97% dels PC.

Sorprèn que un sistema operatiu tan problemàtic com Windows 8.1, i un altre completament caducat com Windows XP, estiguin per davant de Linux.

En tot cas, sembla que la fi del regnat de Windows 7 està molt a prop. Aquest 3% de diferència presumiblement es retallarà aquest Nadal i en rebaixes, que és quan molta gent aprofita per comprar un nou PC, amb Windows 10 ja instal·lat. Tot i així  el problema de Windows 7 no acabarà per Microsoft, mentre segueixi mantenint percentatges superiors al 10 o el 15%.

Notícia original ComputerHoy  | “Windows 7 segueix sent més usat que Windows 10”

Leave A Comment