Novetats Hardware>Econòmic, Ecològic, ultracomptacte un nou concepte de portàtil

 


Asus reinventa els portatils,
econòmic, ecológic i ultracomptactes, compsaonline et mostra com son els nous
ordinadors personalsLa majoria de les activitats realitzades amb un portàtil d’avui dia estan relacionades amb Internet, com poden ser consultar el nostre correu electrònic, llegir notícies, comunicar-nos amb els amics o simplement utilitzar espais online(xats, blogs, etc). Internet s’ha convertit en una important eina de les nostres vides tant en la faceta del treball com en la de l’entreteniment i la diversió diàries. Per a satisfer la creixent demanda d’usuaris d’Internet així com dels nous serveis disponibles a través d’aquest, i procedent de gent de totes les edats i tipus, ASUS llança el revolucionari EeePc que proveeix als seus usuaris amb una mobilitat i flexibilitat mai abans vista. Aquesta nova línia de PC’s es centra a proveïr als seus usuaris amb la més comprensiva aplicació d’internet. Basat en les tres E’s: (Easy to learn, work, play; Excellent Internet experience and Excellent mobile computing experience) Fàcil d’aprendre, treballar i jugar; Excel·lent experiència d’internet i Excel·lent experiència de computació mòbil. D’aquí el nom, Eee PC.

Aprèn l’última tecnologia sense cap manual tècnic. El Eee PC ofereix dues maneres d’ús, el mode fàcil i el mode d’escriptori complet, per a poder així acomodar-se a ambdós usuaris, tant el que posseeix experiència, com el que no. El Eee PC és també compatible amb Windows XP.

Posseeix de tecnologia de connexió sense fils a Internet que permet als usuaris estar connectats d’una forma dinàmica i en tot tipus de llocs. Amb el Eee PC, els usuaris poden compartir fotos, música i vídeos sense haver d’estar a casa. Connecta’t cara a cara amb solament uns pocs clics; diverteix-te amb tot el contingut multimèdia en qualsevol moment, contesta els teus correus, ves mes ràpid i obté més rendiment en totes les teves activitats.El Eee PC 901 pesa 0.89 kg amb una capacitat d’emmagatzematge tipus flash de 12GB, 1GB de memòria RAM, una càmera web i micròfon integrat, per a una major mobilitat i tota la llibertat através de la connexió sense fil, conexió BLUETOOTH i Windows XP. La memòria flash dota al Eee PC d’un gran avantatge en termes de duresa i durabilitat (en cas de cops o caigudes) sobre els portàtils tradicionals permetent que el seu ús es desenvolupi amb la màxima flexibilitat i lliure de preocupacions.