Deus Ex: Mankind Divided Ps4 i PC

Jugues com Adam Jensen, un ex SWAT al qual han escollit per supervisar les necessitats defensives d’una de les empreses de biotecnologia més experimentals d’Amèrica. La teva feina consisteix a protegir els secrets de l’empresa, però, quan irromp un equip d’operacions encobertes i mata els mateixos científics que havies de protegir, el que creies saber sobre el teu treball canvia totalment.

Ferit de gravetat a conseqüència de l’atac, no et queda una altra elecció que implantarte augments mecànics, i aviat et trobes perseguint pistes per tot el món, sense saber en cap moment en qui pots confiar. En una època en què els avenços científics converteixen els atletes, els soldats i els espies en éssers supermejorados, hi ha algú que està treballant intensament per assegurar-se que la humanitat segueix un camí determinat.

Has descobrir quin és aquest camí. Perquè, al cap ia la fi, les decisions que prenguis i les eleccions que facis seran les úniques coses que podran canviar-lo.

característiques:

Un futur proper dividit: descobreix una època de grans avenços tecnològics, però també de caos i conspiracions. Els augments mecànics del cos humà han dividit la societat entre els que poden permetre-i els que no. Forces enfrontades conspiren des de les ombres per controlar el destí de la humanitat: s’acosta una revolució humana.

Una barreja perfecta d’acció i rol: el joc combina de manera original els atacs a curta distància carregats d’acció amb els tirotejos intensos, i ofereix una àmplia gamma d’augments i millores de personatge per a les múltiples armes que tens a la teva disposició. Desbloqueja noves capacitats i augmenta les teves habilitats de sigil, socials, de pirateig i de combat; el joc afavoreix tots els estils i enfocaments de joc. Determina fins a quin punt vols fer evolucionar el teu personatge, segons la teva manera de jugar.

Decisions i conseqüències: obre’t pas a trets entre els teus enemics, infiltra’t sense que et detectin, pirateja sistemes per obtenir informació crucial o fa servir les teves habilitats socials per extreure informació de personatges clau; sempre hi ha decisions, múltiples formes, múltiples camins i múltiples eines al teu abast. Tria el teu estil de joc i afronta les conseqüències dels teus actes: tu decideixes el desenvolupament de la història.
More

CARACTERÍSTIQUES

Gènere: Shooter
Desenvolupador: Sony
Data de llançament: 2012.02.28
Plataforma: PlayStation 4/PC
Classificació PEGI: 18
Editor: Eidos
Mode multijugador: No

 

Leave A Comment