La llarga espera per a l’estrena de la temporada 8 de Joc de Trons arriba al final i tots els fans de la popular sèrie d’HBO tenen marcat el 15 d’abril en els seus calendaris com un dia destacat.

Durant les set temporades anteriors de Joc de Trons , la popular sèrie ha trencat tots els rècords de descàrregues pirata, convertint-se en una de les més demandades en les xarxes P2P i en servidors de descàrrega. Ningú vol esperar per veure els últims episodis de la saga.

Segons els investigadors de Kaspersky Labs, descarregar la nova temporada de Joc de Trons és més perillós que mai .

 

La sèrie no només està sent popular entre els aficionats a les sèries, els ciberdelinqüents també la troben atractiva ja que els serveix de vehicle per infectar amb malware a milions d’equips que, de forma puntual, cada setmana s’espera el últim episodi de Joc de Trons .

Segons els investigadors de Kaspersky Labs, els Caminantes blancs no són l’única sorpresa desagradable que pots trobar en descarregar una còpia pirata de Joc de Trons . La sèrie va registrar el 17% del total del contingut pirata que s’ha detectat a la Xarxa durant 2018, amb 33 tipus d’amenaces i 505 famílies de malware.

En total, una mica menys de 21.000 usuaris van patir un atac que, de manera directa o indirecta, estava relacionat amb la descàrrega dels episodis pirata de Joc de Trons .

 

De tots ells, els primers i últims episodis de l’anterior temporada van resultar els més letals per a la seguretat dels usuaris, allotjant el malware més nociu i nombrós.

Amb tota l’expectació que està creant l’arribada de la temporada 8 de Joc de Trons, no cal ser un expert en investigació i seguretat per endevinar que la tendència de l’últim any es mantindrà a l’alça i que els episodis pirata de la temporada 8 de joc de Trons seran un autèntic focus de malware preparat per infectar als usuaris més impacients.

Notícia original Genbeta | “Descarregar la nova temporada de Joc de Trons és més perillós que mai”

Leave A Comment