Ja disponible a CompsaOnline el nou Crysis 3, un joc que no et deixarà indiferent.

 

La Guerra no és Justa, converteix-te en un depredador tecnològic!

 

Analitza, adaptat i ataca!

Utilitza l’uniforme millorat per analitzar, adaptar-te i atacar en qualsevol situació i experimenta la llibertat tàctica en el millor shooter d’espai aïllat en primera persona.

 

Blindatge, velocitat i la capacitat de camuflar-se són els ingredients del nou uniforme de combat tàctic més eficaç mai creat.

 

La caça continúa!

Adopta el paper de Prophet en una campanya per a salvar la humanitat de forçes enemigues humanes i alienígenes en els desafiants entorns de la Cúpula de la Llibertat de Nova York. Vés de caça amb l’uniforme online en 8 modes multijugadors, inclòs el nou i emocionant mode Caçador i el preferit dels fans, Punt d’Impacte.

 

Armes letals!

Un nou i perillós món exigeix armes terribles, com el nou arc de depredador o la letal ametralladora de projectils Typhoon. Si la tecnologia humana no et resulta útil, opta per l’armament alienígena d’alta tecnologia, que inclou el devastador destructor de plama ceph o el implacable canó Reaper…

Fes que els teus rivals tremolin, la guerra adaptativa de Crysis 3 exigeix armament no convencional.

 

 

 

Les 7 meravelles de Crysis 3<

Una ciutat. Set meravelles. Explora una selva urbana futurista en Nova York amb 7 entorns únics d’espai aïllat.

El que un dia va ser una gran metròpolis repleta de rascacels, avui és una impresionant jungla, amb set paisatges diferents que van desde rius salvatges i densos aiguamolls fins a camps enormes o zones repletes d’arbres de copes altes.

 

Un joc, set meravelles, nou Crysis 3: http://www.crysis.com/es