Concurs de radio Balaguer2024-04-03T19:38:06+02:00

Benvingut/da a la nostra nova i emocionant secció, patrocinada amb l’entusiasme de CompsaOnline i la col·laboració de RadioBalaguer. Estem encantats de presentar-te el nostre concurs mensual, una oportunitat única per als nostres estimats seguidors de guanyar increïbles premis mentre posen a prova els seus coneixements.

Cada mes, publiquem una pregunta intrigant i captivadora. Amb només una resposta correcta, pots entrar a participar en el nostre sorteig mensual, amb la possibilitat de guanyar un increïble premi de 100€. És la nostra manera de mostrar el nostre agraïment per la teva fidelitat i participació.

Participar és senzill: només has de completar el petit formulari que trobaràs a continuació amb la teva resposta correcta i podràs ser el/la guanyador/a dels 100€ en joc. No només gaudeixes de l’emoció del concurs, sinó que també entres a formar part d’una comunitat que valora el coneixement i la diversió.

No perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència única. Estigueu atents als detalls del concurs, participeu cada mes i, qui sap, podries ser el pròxim/a guanyador/a que esportegi aquesta generosa recompensa.

Agraïm la vostra participació i us desitgem molta sort!