S’inicia una nova temporada a Radio Balaguer i CompsaOnline continua un any mes produint el programa Radio Balaguer.cat, programa radiofònic dedicat al mon de la informàtica , amb novetats, consultes dels oients i altres continguts relacionats amb la informàtica i internet.

 

Nova temporada ràdio Balaguer

En motiu de les festes del sant crist 2012 , ràdio Balaguer presenta la seva nova imatge amb un nou logotip de l’emissora i nova pagina web , així com les novetats per la nova temporada , tot i que aquesta ja va començar en una part , el passat més d’octubre .

 

Entre les novetats de la nova programació destaquen una roda musical amb musica més actual i la incorporació dins de la seva graella de nous programes amb uns continguts destinats a diferents col·lectius , que tenen la intenció de arribar a una audiència més variada i que s’aniran incorporant els pròxims dies .

 

Pel que fa als programes, tot i molts dels espais tenen continuïtat , se n’incorporaran de nous, i es tindrà més presencia de les regidories de l’ajuntament, quan es tractin temes de la ciutat, així com més participació del tramat associatiu de Balaguer.

 

Entre les novetats troben :

 

La radio a l’escola , un magazine que realitzaran els diferents centres educatius de la ciutat dins del Pla de dinàmica educativa.

 

La veu dels anys , un magazine realitzat per casal de la gent gran de Balaguer .

 

Balaguerins de a prop , un programa dedicat a conèixer ciutadans de Balaguer que tenen transcendència en el món cultural, artístic o econòmic de la nostra ciutat .

 

La tertúlia de ràdio Balaguer , un programa de debat, que tractaria un cop al mes els temes de més actualitat a nivell municipal, i en el que hi participarien ciutadans que destaquin en alguna vessant, cultural, educativa, econòmica o professional, però que no tinguin cap relació amb la política.

 

Més enllà del nas ,

 

Territori blaugrana , Dins del  programa esportiu Maracanà , s’incorpora una secció “Territori Blaugrana” que repassarà en forma de tertúlia l’actualitat blaugrana i que  comptarà amb la participació de la Penya Barcelonista de Balaguer i Comarca .

 

També cal destacar que aquesta temporada tots els programes es re-difondràn el diumenge al mati, per a qui no els hagi pogut escoltar entre setmana.

 

Pel que fa a l’àmbit informatiu es realitzarà un informatiu setmanal d’una hora de durada “ l’informatiu del divendres “ que farà un repàs del més important de la setmana .

 

Finalment ràdio Balaguer des de el passat dia 1 d’octubre incorpora en la seva graella connexions informatives i d’altres programes amb LA XARXA , d’emissores locals de Catalunya , on a més durant la temporada és durà a terme una estreta col·laboració amb “La Xarxa”, ja sigui ens els seus informatius o magazines,  amb cròniques de les noticies de Balaguer i que es difondran per tot Catalunya .