La utilització de tintes i tòners reciclats, compatibles pirates pot perjudicar la teva impressora, i incrementar els costos de la impressió. Els cartutxos compatibles clonats fallen, tenen costos ocults i no són respectuosos amb el medi ambient.ç

 

Segons una recerca d’HP el 73% dels denominats «cartutxos compatibles» o «alternatius» fallen res més treure’ls de la caixa o durant el seu ús. I no és agradable quan es tenen en compte factors com la pèrdua de qualitat d’impressió i els costos a causa de fallades, pèrdua de temps i la necessitat d’acudir al servei tècnic.

 

Utilitzar aquest tipus de cartutxos, encara que digui que són compatibles, sempre hi ha fallades que augmenten el cost un 50% a causa de males impressions, impressions incompletes i necessitats extra de manteniment. Això té costos econòmics i mediambientals, enfront de la tecnologia original que funciona sempre a la primera. Són costos ocults que al final acaben afectant la butxaca.

 

Una altra recerca, aquesta de la consultora Four ElementsConsulting, va concloure que els cartutxos compatibles clonats empren un 32% més d’energia que els cartutxos originals. A més d’això emeten fins a un 130% més de compostos orgànics volàtils dels permesos i superen en un 53% els límits d’estirè, un líquid incolor que s’evapora fàcilment i que pot afectar la salut quan s’està exposat a ell.

 

D’altra banda, els cartutxos Originals HP LaserJetnecessiten un 30% menys de materials fòssils en el seu procés de fabricació respecte a les denominades marques blanques. Segons un estudi de Infotrends que va realitzar el seguiment del procés de reciclatge dels cartutxos clonats, la majoria acabava directament en abocadors.

 

CompsaOnline recomana fer anar cartutxos originals sempre

 

Notícia original Microsiervos  | “Los cartuchos compatibles clonados fallan, tienen costes ocultos y no son respetuosos con el medio ambiente”

Leave A Comment