Campanya Adwords per Taxi Lleida

 

CompsaOnline realitza una campanya Adwords per l’empresa de transport Taxi Lleida, una empresa jove, dinàmica i amb vocació de servei excel·lent que ofereix solucions adaptades a les necessitats dels seus clients tant en horaris, atenció personalitzada, rutes i programació, oferint vehicles d’alta gamma i conductors discrets.
AdWords de Google és el programa que utilitza Google per oferir publicitat patrocinada a potencials anunciants. Aquests anuncis apareixen:

  • Simultàniament als resultats de recerques. Acostumen a tenir un fons de color diferent als resultats orgànics per diferenciar-los, així com un indicador a la part superior dreta. Aquesta zona es denomina en Adwords Xarxa de Recerca i Socis de Xarxa de Cerca, que inclouen altres fonts relacionades amb Google.
  • En zones de pàgines web, en forma de banners, que poden ser imatges, vídeos o text. Són més flexibles que els anuncis de text de la Xarxa de Cerca. Entre els tipus d’anuncis s’inclouen imatges, banners dinàmics, Youtube, etc.

CompsaOnline  triem les paraules clau, aquells termes o frases relacionats amb l’empresa Taxi Lleida. Quan els usuaris busquen a Google una de les paraules clau establertes, l’anunci apareix al costat dels resultats de cerca. D’aquesta manera, dirigeix els anuncis a un públic interessat en ells. Els usuaris només han de fer clic per obtenir més informació sobre Taxi Lleida.
edi1