Aquells que coneixeu l’equip de CompsaOnline sabeu que comptem amb diversos aficionats al running que ho donen tot en les curses més exigents del territori. Per això, ens va fer especial il·lusió quan els organitzadors de Trail Montroig ens van contactar per preparar la web de la seva pròxima cursa.

Un Projecte de Disseny Web Esportiu

La nova web de Trail Montroig ha estat dissenyada i desenvolupada per CompsaOnline amb l’objectiu de proporcionar una plataforma fàcil d’utilitzar, visualment atractiva i plena de funcionalitats per a tots els corredors i aficionats a les curses de muntanya.

Funcionalitats Destacades

Informació de la Cursa

A la web, els usuaris poden trobar tota la informació necessària sobre la cursa, incloent-hi el recorregut, les categories, els horaris i les instruccions per als participants. Hem dissenyat aquesta secció per ser clara i fàcilment navegable, garantint que els corredors puguin accedir ràpidament a la informació que necessiten.

Podeu descobrir més a www.trailmontroig.cat

Inscripcions Online

El sistema d’inscripcions online ha estat optimitzat per fer que el procés sigui ràpid i senzill. Aquesta funcionalitat és essencial per a una experiència d’usuari fluida i sense complicacions, permetent als participants inscriure’s a la cursa amb facilitat.

Galeria i Notícies

Hem inclòs una secció de galeria on els usuaris poden veure imatges i vídeos de les edicions anteriors de la cursa. També hem integrat una secció de notícies per mantenir els corredors informats sobre les últimes novetats i actualitzacions relacionades amb la Trail Montroig.

Descobriu la Nova Web

Us convidem a explorar la nova web de Trail Montroig a www.trailmontroig.cat. Aquí podreu trobar tots els detalls de la cursa i inscriure-us per participar en aquest esdeveniment esportiu tan esperat.