[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Compsaonline desenvolupa un motor de classes d’esquí i snowboard des d’on es poden elegir el nombre de participants, les hores i el monitor, oferint així un preu immediat i la disponibilitat de dies d’aquest.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45257″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Introduint els valors corresponents als camps de nombre d’alumnes, quantitat d’hores i monitor preferit ens apareixen en vermell els dies que no són compatibles amb la nostra demanda i en blanc els que podem elegir.

Un cop elegit el dia, dona la opció d’elegir diferents hores al mateix dia (sempre que estiguin disponibles per aquell monitor) i emplenar les dades de contacte. Quedant així la reserva efectuada.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”45251″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”45260″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ja pots reservar el teu monitor d’esquí online a https://cimsaventura.com/reserves/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment