Aquesta setmana, al programa de Ràdio Balaguer, parlem de la Realitat Virtual i la Realitat Mixta que arriben de la forma més divertida a CompsaOnline.

A partir d’avui, disposem a la nostra botiga, d’un corner o expositor amb material de realitat virtual. Podràs venir a CompsaOnline i provar:

Les Meta Quest 3 128 GB (PVR 549.99€)

El Meta Quest 3 és el més recent dispositiu de realitat virtual autònom desenvolupat per Meta (anteriorment coneguda com Facebook). Aquest casc de VR ofereix una experiència immersiva sense necessitat d’un ordinador o consola de jocs addicional.

Armilla hàptica bHaptics Tactsuit X40 (PVR 695.95€)

La bHaptics Tactsuit X40 és una armilla hàptica avançada dissenyada per a jocs i experiències de realitat virtual.

Pico 4 128 GB  (PVR 389€)

El Pico 4 és un casc de realitat virtual lleuger i còmode amb 128 GB d’emmagatzematge, pantalles d’alta resolució i un processador potent per visuals immersius i rendiment suau. Ofereix sensors avançats per a tràcking precís, controladors ergonòmics, i una bateria de llarga durada per sessions de joc prolongades.

Pala Padel VR   

La Pala Padel VR és una pala lleugera i ergonòmica dissenyada per a jugadors de realitat virtual, oferint precisió i control en cada cop. Amb un disseny robust i materials de qualitat, garanteix durabilitat i un rendiment òptim en cada partit virtual.

BOBOVR M3 PRO 

El BOBOVR M3 PRO és un casc de realitat virtual ergonòmic i lleuger, dissenyat per oferir una experiència immersiva amb una qualitat visual excel·lent. Equipat amb sensors avançats i controladors precisos, garanteix un rendiment suau i una gran compatibilitat amb múltiples jocs i aplicacions.