Programa produït i realitzat per Ràdio Balaguer CompsaOnline.

Cada dimecres a Ràdio Balaguer, abordem les últimes novetats en tecnologia i informàtica. Aquí teniu un resum del programa d’aquesta setmana:

Notícies Candents

Elon Musk en el Punt de Mira

Elon Musk, responsable de Tesla, ha estat involucrat en diverses denúncies i acusacions de desviament de fons. Continuarem seguint aquesta història per mantenir-vos informats sobre els desenvolupaments d’aquest cas que està generant molta expectació.

Més Denúncies a Tecnològiques

Adobe és una de les darreres empreses tecnològiques que enfronta denúncies legals. A més, els Estats Units han incrementat les restriccions tecnològiques contra la Xina, afectant notablement la indústria global. Aquestes mesures tenen un impacte significatiu en les relacions comercials i tecnològiques internacionals.

Novetats en Ordinadors

Primers Ordinadors amb Snapdragon Xelite i Windows 11 Copilot

S’han llançat els primers ordinadors equipats amb el nou processador Snapdragon Xelite, que inclouen Windows 11 Copilot. Aquesta combinació promet una nova era per als ordinadors personals, oferint una major integració i funcions avançades gràcies a la intel·ligència artificial.

Novetats en Smartwatch

Rumors sobre els Nous Google Pixel 9 i Pixel 9 Pro XL

Han aparegut els primers rumors sobre els nous Google Pixel 9 i Pixel 9 Pro XL. Aquestes filtracions generen molta expectativa entre els usuaris, que esperen veure les innovacions que Google introduirà en aquesta nova generació de dispositius.

Novetats en Videojocs

Aventures per a Aquest Estiu

Aquest estiu arriba carregat de noves aventures en el món dels videojocs. Les novetats inclouen una varietat de jocs que prometen oferir experiències immersives i emocionants per als jugadors de totes les edats. Prepareu-vos per explorar nous mons, competir en tornejos i gaudir de les millors experiències interactives.