CompsaOnline ha ampliat i millorat les opcions del mail.

A la nova versió 12 de CompsaMail s’ha  afegit la opció de compartir i eliminar arxius adjunts des del núvol i també s’ha afegit un editor de text amb més opcions per fer-ho més dinàmic, fàcil i amb noves eines.

 

Comparteix i elimina arxius adjunts amb l’emmagatzematge  basat en el núvol 

Els usuaris poden convertir la seva bústia de correu SmarterMail en el seu pròpi núvol personal i enviar arxius de totes les mides a amics, familiars i socis de negocis. Els usuaris poden pujar arxius al seu servidor de correu i compartir-los amb enllaços públics, o es poden connectar del seu compte de correu electrònic a un compte de Google Drive existents i compartir els arxius carregats en els centres de dades de Google. Independentment del mètode utilitzat, els usuaris no hauran de preocupar-se per que un arxiu sigui massa gran. Com benefici addicional, l’ús d’emmagatzematge d’arxius basat en el núvol per compartir arxius millora la performance de correu electrònic i protegeix la salut en general del servidor de correu, ja que  no ha de processar i enviar arxius de grans dimensions.

FileStorage

 

Nou editor de text

Un nou editor de text significa que els usuaris tinguin les eines que necessiten per crear missatges de correu electrònic amb format enriquit, sense un munt de codi innecessari en el fons. Codi Cleaner pot ajudar a mantenir el lliurament, recepció i visualització dels missatges de correu electrònic ràpida i eficient. Codi Cleaner també permet una major flexibilitat a l’hora de canviar l’aparença d’un correu electrònic en particular, així és més fàcil per a un dissenyador web entrar en el codi directament i realitzar canvis sense dependre exclusivament de les eines de disseny que s’ofereixen en l’editor. A més, l’editor inclou notes i crear tasques en SmarterMail, el que significa que els usuaris poden elegir elements clau com ara adreces, ressaltar els punts importants, incloure enllaços a pàgines web o adreces, i molt més. Tenir un editor de text enriquit augmenta la funcionalitat i millora l’experiència general quan s’utilitza.

editor-text

 

CompsaMail continuarà oferint el millor servei i comptant amb:

  • Un considerable augment de rendiment.
  • Personalització de l’Interfície
  • Sincronització amb ActiveSync
  • Personalització dels contactes

Entre d’altres opcions

També cal destacar:

És més fiable que mai
Els servidors de correu s’han convertit en el centre de totes les comunicacions i la col·laboració dins d’una empresa, qualsevol interrupció en el servei pot impactar significativament en un individu, per no parlar de tota una empresa. Per aquest motiu protegim el servidor de correu amb un segon servidor redundant, només a l’espera de si falla el principal, i així protegir les comunicacions dels clients.

failover2
Ofereix versió Web per a Smartphone’s
Una nova interfície mòbil dissenyada específicament per a usuaris de SmartPhone’s. Gestió del correu, contactes, calendaris, tasques i notes en Android, Iphone i Windows Phone.

mobile-emailOutlook i CompsaMail
Més compatibilitat amb Microsoft Outlook ja que és un dels pocs servidors de correu electrònic que suporta la tecnologia Servei Web Exchange (EWS). Aquesta tecnologia està destinada a substituïr l’actual ja que és molt més eficient i ràpida.