Compsa i Compsaonline estan de dol per la mort de l’alpinista Juanjo Garra durant la seva expedició al Dhaulagiri, a l’Himàlaia. En Juanjo va ser el padrí, aquest passat novembre, de l’obertura dels dos nous locals de les nostres empreses.

Compsa va rebre, fa uns dies, una postal de l’equip de Juanjo Garra com a agraïment a la col·laboració que la nostra empresa va fer en la darrera quimera de l’alpinista de Lleida. En Juanjo ens hi va enviar un últim regal, una alentadora sentència: “No hi ha vent favorable per aquell que no té un port de destí”.

 

En Juanjo va patir un accident just quan iniciava el descens, després de fer cim. Es va trencar el turmell, cosa que li va impossibilitar la baixada. Durant tres dies, els equips de rescat van fer tot el possible per arribar on era en Juanjo però no ho van aconseguir. Tot i això, gràcies a l’impressionant dispositiu muntat per al rescat de Garra, vuit persones, alienes a l’expedició del lleidatà, però que també s’havien trobat amb dificultats al Dhaulagiri, van poder salvar la vida.

L’equip de Compsa i Compsaonline volem expressar el nostre més sentit condol a la família de l’alpinista. Sempre tindrem present en Juanjo com el nostre heroi particular i ens sentim especialment afortunats d’haver pogut rebre d’ell tantes ensenyances.