Dissabte ja anunciàvem que la prohibició d’exportar químics del Japó a Corea del Sud afectaria el preu de la memòria DRAM , i ja la indústria s’ha mogut veloç i veloç per començar a inflar els preus de la memòria de manera artificial .

La estrangulació de l’exportació de les matèries primeres utilitzades en la fabricació de semiconductors tindrà un impacte natural a la indústria coreana. Corea ha depès en excés de les importacions japoneses per a la fabricació de semiconductors . Aquesta dependència és el resultat de la confiança de Corea del Sud en Chaebols, president del país, per fer negocis, el que ha impedit que companyies més petites ingressin a la indústria de les matèries primeres semiconductores.

La immaduresa de la indústria local, combinada amb el recent fre a l’exportació de les substàncies químiques clau per als semiconductors, està elevant els preus de la memòria DRAM a Corea del Sud. Segons Korea Times, el preu d’un kit de memòria DRAM DDR4 Samsung de 16 GB @ 2400 MHz ha passat de costar de 55 dòlars a 85 dòlars en una setmana . La publicació informa que els minoristes de DRAM afirmen que l’escassetat d’inventari dels ha obligat a augmentar els preus dels components .

No obstant això, un funcionari d’una empresa de fabricació de semiconductors nega les reclamacions. Segons ell, ” no hi ha hagut cap escassetat de xips de memòria DRAM fins i tot després que el Japó reforcés les regulacions d’exportació. Els minoristes semblen utilitzar trucs per elevar els preus dels xips “.

L’augment dels preus de DRAM a Corea del Sud es produeix en un moment en què els preus de la memòria RAM estava fregant els seus mínims històrics a nivell mundial pel que fa als preus dels últims anys. Per complicar encara més les coses, per a Corea del Sud no és fàcil emmagatzemar les importacions de matèries primeres requerides del Japó. Els químics fotorresistentes es descomponen ràpidament , de manera que acumular per al seu ús futur serà complicat. El fluorur d’hidrogen és difícil d’emmagatzemar i donar-li aixopluc també requerirà que les companyies incorrin en costos d’emmagatzematge exorbitants.

Ja us avisàvem , qualsevol excusa és bona per pujar els preus i pràcticament duplicar els beneficis , així que per curar-se en salut, si estaves pensant en comprar un nou kit de memòria RAM, o ampliar la memòria existent en el teu sistema, no estaria malament que buscases alguna oferta per Amazon o qualsevol botiga per si aquests preus acaben repercutint en la resta de mercats.

Leave A Comment