Sabies que el teu smartphone guarda aquestes contrasenyes WiFi i podries arribar a recuperar-les? Et mostrem com fer-ho des del teu smartphone Android.

Oblidar la contrasenya del WiFi és una cosa bastant habitual, però si aquesta contrasenya pertany a una xarxa WiFi a la qual acostumaves a connectar-te, i ara no pots recuperar.

En realitat, no és la solució més senzilla per recuperar una contrasenya WiFi ja que des d’Android 6.0, l’arxiu que conté el llistat de xarxes WiFi i contrasenyes als quals s’ha connectat teu smartphone està xifrat i l’usuari no pot accedir-hi.

Però és llavors quan entren en joc els permisos root d’Android per fer volar pels aires aquestes restriccions i donar via lliure a un super-usuari amb tots els permisos d’accés desbloquejats.

Per tant i, només podràs accedir a les contrasenyes WiFi guardades en el teu Android si prèviament has desbloquejat els permisos root en el teu smartphone o si estàs usant un smartphone amb Android 5.0 o anterior, cosa que francament dubtem que passi el 2019.

Accedeix a les contrasenyes WiFi a Android des d’un navegador root

Per tant i, només podràs accedir a les contrasenyes WiFi guardades en el teu Android si prèviament has desbloquejat els permisos root en el teu smartphone o si estàs usant un smartphone amb Android 5.0 o anterior, cosa que francament dubtem que passi el 2019.

Accedeix a les contrasenyes WiFi a Android des d’un navegador root

Una de les formes més directes de fer-ho és accedir a aquest arxiu mitjançant un explorador d’arxius que permeti funcions root , la qual cosa et permetrà accedir als sempre delicats arxius de configuració d’Android.

Això vol dir que qualsevol modificació d’aquests arxius podria suposar que el teu smartphone deixi de funcionar, de manera que et recomanem la màxima prudència en accedir a aquests arxius amb els permisos root activats.

En el nostre cas hem utilitzat Total Commander com a navegador, que està disponible a Google Play de manera gratuïta.

Després d’iniciar l’app, toca a Permetre per concedir-li permisos d’administrador i accedeix a la carpeta del sistema. Un cop en aquesta carpeta, segueix la ruta / data / misc / wifi . Aquí trobaràs l’arxiu de configuració wpa_supplicant.conf .

Fes un clic perllongada sobre aquest arxiu perquè aparegui el menú de context de Total Commander i toca en Obre amb per obrir-la amb l’editor que inclou l’aplicació.

En el text de l’arxiu, sota les ordres network = trobaràs els noms de les xarxes que tens guardades en el teu smartphone, i després el valor PSK = trobaràs la contrasenya que es va introduir per a aquesta xarxa.

No tindràs més que copiar per tornar a recuperar la contrasenya de les xarxes WiFi guardades en el teu Android . Procura no modificar aquest arxiu, ja que de fer-ho és probable que tinguis problemes per connectar-te a les xarxes WiFi.

Veure les contrasenyes WiFi guardades en Android amb una App
Si no et vols perdre entre els diferents menús d’Android, el millor que pots fer és deixar que alguna de les apps especialitzades en trobar aquest tipus d’arxius s’encarregui de trobar-los i mostrar les dades que en ells s’emmagatzemen d’una forma més clara per al usuari.

Una d’aquestes apps és WiFi Key Recovery que, recordem, només et funcionarà si comptes amb permisos root en el teu Android .

Després instal·lar-la en el teu smartphone, iníciala i prem a Permetre per activar els permisos root i tot seguit mostrarà el llistat de xarxes WiFi que el teu smartphone té guardades al costat dels seus corresponents contrasenyes.

Com veure les contrasenyes WiFi guardades en Android

Mantenint la pulsació sobre elles podràs copiar les dades per usar-los en altres apps o enviar-les, així com generar un codi QR (sempre que tinguis instal·lada l’app Barcode Scanner ) perquè puguis escanejar des d’un altre dispositiu.

A més, també pots exportar un llistat amb les diferents xarxes WiFi i les seves contrasenyes, prement sobre l’opció Export per, a continuació, exportar a la targeta SD en format text o enviar a un altre dispositiu.

Leave A Comment